Προμηθευτές

Οι Επιλεγμένοι μας συνεργάτες είναι παγκοσμίου επιπέδου με  εγγυημένα προϊόντα άριστης ποιότητας δίνοντας μας την δυνατότητα να σας προσφέρουμε το καλύτερο και ποιοτικότερο τελικό αποτέλεσμα.

SHELMAN® ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Α.Ε.

Η SHELMAN® είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κλάδο προϊόντων ξύλου στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. 
Εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο ζουν καθημερινά σε χώρους όπου έχουν χρησιμοποιηθεί προϊόντα SHELMAN®. 
Tα προϊόντα SHELMAN® περιλαμβάνουν ξυλεία και προϊόντα ξύλου για κάθε χρήση όπως:

  • οικοδομές και μεγάλα τεχνικά έργα
  • επιπλοποιΐα και ξυλουργική
  • πόρτες και κουφώματα
  • κουζίνες και ντουλάπες
  • επιφάνειες εργασίας και τραπέζια
  • διακόσμηση εσωτερικών χώρων
  • πατώματα, στέγες και σκάλες
  • ναυπηγική κλπ.

ΤΕΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΤΕΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., θυγατρική της πολυεθνικής “Teka” (με 30 εργοστάσια σε 15 χώρες) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1991 και μέχρι σήμερα έχει πετύχει να καθιερωθεί στoυς τομείς των εντοιχιζόμενων ηλεκτρικών συσκευών, στους ανοξείδωτους & συνθετικούς νεροχύτες καθώς & στις μπαταρίες κουζίνας & μπάνιου.

Ειδικά οι καμινάδες/απορροφητήρες με υψηλή τεχνολογία & άριστο design, προσεγμένες σε κάθε τους λεπτομέρεια, με πολύ καλή απορροφητική ικανότητα & χαμηλή στάθμη θορύβου, έχουν τύχει της αποδοχής τόσο των αρχιτεκτόνων & σχεδιαστών επίπλων κουζίνας, όσο & των τελικών καταναλωτών. Όλα τα προιόντα διακρίνονται για το τέλειο φινίρισμα τους & την υψηλή γερμανική τεχνολογία. Η δε σχέση ποιότητας/τιμής είναι σε πρώτη θέση.

Η ΤΕΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. διαθέτει στην Ελληνική αγορά και τις ηλεκτρικές συσκευές της γνωστής γερμανικής μάρκας “Kuppersbusch” που φημίζεται για την καινοτομία της, την τεχνολογία, την αξιοπιστία, την ασφάλεια & την υψηλή ποιότητα.

ΔΑΡΜΑΚ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ. Συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ξύλου, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων με επαρκές απόθεμα.

ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ Α.Ε

Η εταιρεία ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ Α.Ε αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους Γερμανικούς Οίκους Hettich, Kesseboehmer, FSB με εξαρτήματα, μηχανισμούς και συστήματα φωτισμού για έπιπλα. Ολα τα προιόντα της εταιρείας φέρουν την απόλυτη γερμανική ποιότητα, συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητας και πολλά από αυτά είναι βραβευμένα για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους. Προσφέρει επίσης εξειδικευμένες λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή.

MARMYK ILIOPOULOS ltd

Η ΜΑΡΜΥΚ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ είναι μία κάθετη μονάδα παραγωγής και επεξεργασία μαρμάρων.
Μετά από 31 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση προσαρμοστούμε απόλυτα στις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την τεχνικά αρτιότερη λύση και το αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε είδους εφαρμογή.
Η τεράστια ποικιλία σε Μάρμαρα, Γρανίτες κ Τεχνητούς Χαλαζίες μπορεί να καλύψει την ανάγκη κάθε ενδιαφερόμενου.