Προδιαγραφές

…γιατί το σπίτι μας πρέπει να είναι ασφαλές!

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ 

Η εταιρεία μας δείχνει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα αυτό, φροντίζει με ένα ειδικό επιτελείο συνεργατών για την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών.

SHELMAN

Οι Μελαμίνες SHELMAN® αποτελούν ένα κατασκευαστικό υλικό επιπλοποιίας υψηλής αντοχής και ποιότητας ιδανικό για την κατασκευή σε έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίων . Οι ιδιότητες αυτές οφείλονται στη μοναδική Μοριοσανίδα SHELMAPAN®, γνωστή για τη σταθερότητα και για την αντοχή της σε κάμψη, στα ειδικής ποιότητας films, επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια και στα υψηλής τεχνολογίας συστήματα επικόλλησής τους. 
1. Οι Μελαμίνες SHELMAN® καλύπτουν τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 14322. 
2. Η Μοριοσανίδα SHELMAPAN® κατηγορίας Ρ2 κατατάσσεται στην κλάση Ε1, όσον αφορά την εκπομπή φορμαλδεΰδης (πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο WKI ). 
3. Στις Μελαμίνες SHELMAN® χρησμοποιούνται films μεγάλου βάρους, επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού και εμποτισμένα στην ιδιόκτητη μονάδα Εμποτισμού της SHELMAN® στην Κομοτηνή, που είναι μια από τις μεγαλύτερες μονάδες στην περιοχή των Βαλκανίων. 
4. Η SHELMAN® διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και πλακών που διατίθεται αυτή την στιγμή στην Ελληνική Αγορά. 
5. Ο σωστός πολυμερισμός του film έχει σαν αποτέλεσμα τις υψηλές αντοχές σε οξέα, διαβρωτικά, απορρυπαντικά κλπ. Εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά στο κόψιμο, χωρίς “πετάγματα”. 
6. Το film της Μελαμίνης SHELMAN® έχει μεγάλη αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας. 
7. Η καρδιά από Μοριοσανίδα SHELMAPAN® γνωστή για τις αυστηρές προδιαγραφές της και ιδιαίτερες φυσικοχημικές της ιδιότητες, όπως η υψηλή αντοχή στην κάμψη, στον εφελκυσμό και στην υγρασία. 
8. Aψογη επιφάνεια, λεπτόκοκκη με υψηλή ικανότητα αντίστασης σε τριβή, γρατζούνισμα και ρηγμάτωση. 
9. Οι μελαμίνες SHELMAN® επενδύουν SHELMAPAN® EXTRAHARD P2 , SHELMAPAN® ΕΧΤRAHARD P4 ΠΥΡΑΝΤΟΧΟ , SHELMAPAN® EXTRAHARD P5 , MDF .

ΤΕΚΑ

Teka Küchentechnik : ερμηνεύεται ως “εξειδίκευση” στον εξοπλισμό της κουζίνας, δηλαδή εξειδίκευση στους κατωτέρω τρεις τομείς :

α. Εντοιχιζόμενες Ηλεκτρικές Συσκευές
β. Νεροχύτες ανοξείδωτοι και συνθετικοί
γ. Μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου

Η πολυεθνική εταιρεία “Teka”, με 28 εργοστάσια σε όλη έχει επιτύχει να καθιερωθεί σε πολλές χώρες ως πρώτο όνομα στους πιο πάνω τομείς.

Κάθε ένα από τα εργοστάσιά της εφαρμόζει το μονοπαραγωγικό σύστημα, δηλαδή εξειδικεύεται στην παραγωγή ενός ή περισσοτέρων ομοειδών προϊόντων, με αποτέλεσμα την καλύτερη παραγωγικότητα και ποιότητα των προϊόντων.

Από τις αρχές του 1998, τα εργοστάσια της “Teka” εφαρμόζουν τα ISO 9001 και ISO 9002, που εξασφαλίζουν ακόμα καλύτερο σύστημα παραγωγής. Τα προϊόντα της εξάγονται σε τουλάχιστον 125 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη ποικιλία εντοιχιζόμενων κουζινών, εστιών, πλυντηρίων πιάτων και ρούχων, ψυγειοκαταψυκτών, φούρνων μικορκυμμμάτων, ανοξείδωτων και συνθετικών νεροχυτών καθώς μπαταριών κουζίνας και μπάνιου, σας δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας συνδιασμό που “δένει” με το χώρο της κουζίνας σας και το γούστο σας.

Όλα τα προϊόντα διακρίνονται για το τέλειο φινίρισμά τους, την υψηλή γερμανική τεχνολογία και το άριστο design. Η δε σχέση ποιότητας/τιμής είναι σε πρώτη θέση.

Τα προϊόντα “Teka”, που έχουν τύχει της αποδοχης τόσο των αρχιτεκτόνων όσο και των σχεδιαστών επίπλων κουζίνας, διατίθενται μέσω επιλεγμένων καταστημάτων Επίπλων Κουζίνας, Ηλεκτρικών Συσκευών και Ειδών Υγιεινής, ανάλογα με το προϊόν.

ΔΑΡΜΑΚ

Η Δαρμάκ στην προσπάθειά της για καλύτερα και πιο εξελιγμένα προϊόντα, συνεργάζεται με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ξύλου. Έτσι, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με επαρκές απόθεμα. Επιπλέον, διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική και διεθνή αγορά τα προϊόντα DAR, σε ασυναγώνιστες τιμές και με την εγγύηση ποιότητας Δαρμάκ.