Υπηρεσίες

Η επιχείρηση μας – παρέχει δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς (με ιδιόκτητα ειδικά κατασκευασμένα οχήματα) και τοποθέτησης (από εξειδικευμένους τεχνικούς) των επίπλων.
Χάρη στην ποιοτική κατασκευή των επίπλων της, τα οποία κατασκευάζονται επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά και προσδίδουν διαχρονική αξία, υψηλή αισθητική και εγγυημένη ποιότητα, – έχει κατορθώσει να χαίρει εκτίμησης και να προωθεί τα προϊόντα της σε κάθε σημείο της Ελλάδος.

Η παραγωγική μονάδα, διατηρεί συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις και χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό της επιτρέπει να μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα ειδικών κατασκευών αλλά και προσαρμογής αυτών στις διαστάσεις και τα χρώματα που επιθυμείτε έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες για να δημιουργήσετε τον δικό σας ξεχωριστό χώρο.

Η επιλογή σχεδίου που γίνεται μέσω ειδικού προγράμματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή σε συνδυασμό με την επιλογή χρώματος από ανεξάντλητο χρωματολόγιο, μπορούν να δημιουργήσουν την απόλυτη προσαρμογή του επίπλου με τον χώρο σας.

Για την άψογη αρμονία και τον συνδυασμό των επίπλων σε κάθε χώρο, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με καταξιωμένους διακοσμητές οι οποίοι προσθέτουν την δική τους πινελιά δημιουργώντας το τέλειο αποτέλεσμα.